Magunkról:
 

A Kerámia System Kft 2007 őszén nyitotta meg első burkolólap szakáruházát Kecskeméten. A közel 5. éve tartó gazdasági válság negatív hatásai és a megváltozott ügyfél igények miatt 2012. augusztus 01. óta, már csak Szigetszentmiklóson állunk tisztelt Vásárlóink rendelkezésére.
Itt is több mint 300 m²-en mutatunk be különféle stílusú kerámia burkolólapokat, mozaikokat, szaniter-kerámiákat. A bemutatott termékek neves európai gyártók termékei, melyek kiváló minőséggel és megfelelő ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Az áruház kialakítása során arra törekedtünk, hogy vásárlóink kulturált környezetben, színvonalas bemutatás mellett, életszerű körülmények között választhassák ki a számukra megfelelő terméket.

 

 

 

Számunkra fontos a hazai gyártmányok bemutatása is, ezért a Zalakerámia burkolólapjait valamint az Alföldi szaniter kerámiáit forgalmazzuk kiemelt figyelemmel. Beszállítóinknak köszönhetően folyamatos akciókkal, újdonságokkal várjuk kedves ügyfeleinket.
A burkolólapok mellett, burkolási segédanyagok széles választékát is forgalmazzuk a kiváló, német gyártmányú Botament márka bevonásával.
Szolgáltatásaink közül ügyfeleink figyelmébe ajánljuk az ingyenes házhozszállítást, valamint a lakberendezői szaktanácsadást is. Amennyiben szükséges, helyszíni felméréssel és mennyiségkalkulációval is segítjük megrendelőinket.

Kérjük fáradjon be üzletünkbe és tekintse meg minőségi termékválasztékunkat! Szeretettel várjuk...